АКТУАЛЬНО

У Київській архиєпархії для дітей проводять літні табори «Яремче'2016»

Понеділок, 11 липня 2016, 15:18
У м. Яремче, що на Івано-Франківщині, проводять літні табори для дітей Київської архиєпархії. Основною темою відпочинку є Боже милосердя.

Як повідомив бр. Тарас Брацюнь, семінарист третього курсу Київської Трьохсвятительської духовної семінарії УГКЦ (КТДС), цьогорічні табори проводяться при монастирі Святого Теодора Студита в м. Яремче. У першому заїзді було 46 дітей віком 9-14 років. Духовний провід табору очолив о. Микола Сулима, його помічниками-вихователями були семінаристи третього курсу КТДС: Тарас Брацюнь, Микола Зінченко, Андрій Поливка та Ігор Микитин - і медпрацівниця п. Надія Антипович.

Щодня учасники табору брали участь у Божественній Літургії, яку звершували в столітньому дерев’яному храмі Успіння Пресвятої Богородиці УГКЦ в м. Яремче. Опісля дітей чекали різні пригоди: купання в гірській річці Прут, похід на гору Маковицю (984,5 м), перехід підвісним мостом через річку, прогулянка до водоспаду та оглядини виробів місцевих майстрів. У рамках відпочинку відбувся похід до вольєрного господарства. Під час цього діти босоніж подолали екологічну «Ведмежу стежку», котра нещодавно відкрилася для відвідувачів. Крім цього, щодня на певну тему для учасників табору проводили катехизацію. Учні роздумували над тим, як можуть уподібнитися до Небесного Отця та через це самі чинити діла милосердя.

Останнього дня табору дітей чекала спільна ватра, під час якої вони дякували Богові за відпочинок та пережиті пригоди.

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next