АКТУАЛЬНО

У Київській архиєпархії розпочали акцію молитовної солідарності з католиками всього світу

Середа, 31 травня 2017, 13:47
У час від Вознесіння до Зіслання Святого Духа в усіх парафіях Київської архиєпархії УГКЦ моляться за доброчинців і фундаторів з усього світу.

Під час Декади місійності в Київській архиєпархії в особливий спосіб моляться за всіх іноземних доброчинців. За словами о. Івана Сохана, економа Київської архиєпархії, така молитва спрямована до Бога за тих, хто долучився до підтримки вірних і духовенства нашої Церкви: «У такий спосіб хочемо висловити подяку тим, хто підтримує розвиток і розбудову місцевих парафій, громад, капеланських служінь та архиєпархії в усьому світі. Завдяки значній фінансовій підтримці благодійних проектів душпастирського та соціального характеру в наших парафіях є жива спільнота вірних, яка відкрита на інших людей, які ще не пізнали Бога», - зазначив священик. На його переконання, важливо усвідомлювати, що за кожною, навіть найменшою отриманою допомогою стоять конкретні люди - католики в усьому світі. Це їх праця і намір, які виходять із глибини християнської віри, братньої любові та солідарності з нами», - наголосив о. Іван.

Зазначимо, що ініційована Київською архиєпархією молитовна солідарність покликана засвідчити всім партнерам і жертводавцям вдячність, визнання і взаємну турботу про їхні потреби.

Така ініціатива знайшла дуже позитивний відгук з боку наших партнерів, які у свою чергу поділилися з нами своїми потребами та актуальними намірами. Хтось потребує молитви за підтримку переслідуваних християн на Близькому Сході, хтось – за покликання до богопосвяченого життя, за новий церковний провід, за успішність структурних реорганізацій усередині конкретних єпархій та ін. Усі ці прохання-намірення разом із загальним описом наших доброчинців отримали всі священики Київської архиєпархії для детальнішого ознайомлення з ними своїх вірних і парафіян. Таким чином парафія має нагоду усвідомити глобальний характер Церкви і свого місійного служіння молитвою, що особливо актуально під час Декади місійності.

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next