АКТУАЛЬНО

У Київській архиєпархії розпочинають курси для читців та співців

П'ятниця, 21 жовтня 2016, 17:54
Літургійна комісія Київської архиєпархії УГКЦ запрошує всіх охочих взяти участь у курсах для читців та співців, які відбуватимуться 28-29 жовтня 2016 року.

У рамках курсів усі охочі запрошені також у п’ятницю, 28 жовтня, взяти участь у презентації літургійного видання «Стихирар» (збірки літургійної музики українського середньовіччя). Захід розпочнеться об 18.00 у Національному історико-культурному заповіднику «Софія Київська».

Учасники презентації матимуть нагоду взяти участь ще й у духовному дійстві «Під Покровом» - перлини літургійної музики візантійсько-української традиції XVI-XVIII століть у виконанні крилосного хору «КЛІРОС» Свято-Іванівської лаври УГКЦ зі Львова.

У суботу, 29 жовтня, у Київській Трьохсвятительській духовній семінарії відбуватимуться самі курси. До вашої уваги подаємо порядок проведення занять.

09.00 – Акафіст до Пресвятої Богородиці

10.00 – Сніданок

10.30 – Лекція «Історія літургійного співу» п. Максима Тимо

12.00 – Прослуховування (1-ша група)

14.00 – Обід

14.30 – Лекція «Духовний вимір богослужбового співу у житті Церкви»

єр. Тарас Сиділо

16.00 - Прослуховування (2-га група)

18.00 – Підсумки прослуховування, вечеря та від’їзд

Курси проходитимуть за адресою: Київська обл., Броварський р-н, с. Княжичі, пров. Боженка, 20.

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next