АКТУАЛЬНО

У Київській семінарії провели семінар для катехитів та аніматорів Київської архиєпархії

Вівторок, 07 червня 2016, 12:15
3-5 червня у Київській Трьохсвятительській духовній семінарії провели літній семінар для катехитів та аніматорів Київської архиєпархії «Дорогою милосердя».

Організаторами цього заходу були: Катехитична комісія Київської архиєпархії УГКЦ спільно з розробниками програми літнього таборування, присвяченого Року Божого милосердя, і Катехитично-педагогічним інститутом УКУ. Семінар розпочався у п’ятницю ввечері. На нього прибуло понад сорок катехитів із різних куточків архиєпархії: Києва, Житомира, Вінниці, Фастова, Вишгорода, Броварів, Василькова та Вишневого.

Під час семінару учасники мали змогу ознайомитися з різноманітними методами, що сприяють цікавішому проведенню таборів на тему Божого милосердя, а також іграми, бансами, естафетами та піснями з рухами. Кожен мав можливість поділитися власним досвідом таборування, а також отримати безцінний досвід інших. Найбільш цікавим виявився квест, який мав на меті згуртувати та виробити командний дух. Він полягав у тому, що учасники, відшукуючи позиції, де були сховані вказівки до подальших дій, розвивали логіку, кмітливість і винахідливість. Організатори семінару подавали теоретичні матеріали, чергуючи їх з практикою, що дало змогу катехитам якісніше засвоювати почуте. По закінченні семінару кожен учасник отримав допоміжні матеріали для більш глибокого ознайомлення з усіма аспектами та цікавинками проведення таборів.

Висловлюємо щиру подяку заступнику голови Патріаршої катехитичної комісії – с. Луїзі Цюпі, СНДМ; голові Катехитичної комісії Київської архиєпархії та ректору КТДС – прот. Петру Жуку; і пані Наталі Мусій та Назару Дударю за проведення семінару та чудовий настрій, отриманий на ньому.

бр. Євген Василик, семінарист першого курсу КТДС

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next