АКТУАЛЬНО

У Київській семінарії УГКЦ відбувся семінар для катехитів

Вівторок, 29 березня 2016, 16:55
У Київській Трьохсвятительській духовній семінарії 25-27 березня 2016 року пройшов семінар катехитів Київської архиєпархії УГКЦ.

Тема семінару - «Катехуменат для дорослих УГКЦ у світлі Року Божого милосердя». Загалом у семінарі взяло участь 36 катехитів із Київської архиєпархії.

Як повідомляє прес-служба семінарії, першого дня, у п’ятницю, учасники семінару мали зустріч на тему «Ювілейний рік у Святому Письмі».

Другого дня учасникам було організовано роботу в групах, а також дві зустрічі з отцем доктором Тарасом Барщевським на теми «Гріх людини і Боже милосердя» і «Боже милосердя у Святому Письмі». Третього дня катехити взяли участь в Архиєрейській Божественній Літургії, яку очолив владика Богдан (Дзюрах), Секретар Синоду Єпископів УГКЦ.

У своїй проповіді владика Богдан зазначив: «Завдання катехитів полягає не лише в передаванні правд віра, а й у допомозі людині зустріти Ісуса Христа. За передавання віри відповідає вся спільнота».

Як розповів бр. Олександр Француз, семінарист І курсу, після молитви зустріч з єпископом продовжили в семінарійній аудиторії. До неї також долучилася голова Патріаршої катехитичної комісії УГКЦ сестра Луїза Цюпа (СНДМ).

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next