АКТУАЛЬНО

У Київській Трьохсвятительській cемінарії відбулося засідання Патріаршої комісії у справах духовенства УГКЦ

П'ятниця, 13 травня 2016, 16:08
9-12 травня 2106 року Патріарша комісія у справах духовенства УГКЦ провела свою зустріч у с. Княжичі, що біля Києва. Крім ректорів семінарій УГКЦ, були представники ректорату Північної Америки, Західної Європи та України. Повідомив о. Ігор Бойко, ректор ЛДССД.

Участь у засіданні  взяли: Блаженніший Святослав; владика Кен (Новаківський), Єпарх Нью-Вестмінстерський; владика Богдан (Дзюрах), Секретар Синоду УГКЦ; о. Йосафат Бойко, ВС; о. Марко Дурлак із Пряшівської семінарії, що в Словаччині; та Олександр Мирончук, представник православної академії УПЦ КП.

Патріарша комісія у справах духовенства УГКЦ проаналізувала академічні програми в семінаріях УГКЦ в Україні, програму духовного проводу семінаристів, представила проект програми духовної формації, адміністрування, управління персоналом та фінансовий менеджмент для проводу вищих навчальних закладів УГКЦ у співпраці з УКУ, напрями постійної священичої формації, яка охоплює священиче служіння від свячень до пенсійного віку.

Наступна зустріч Патріаршої комісії у справах духовенства УГКЦ відбудеться у Львівській духовній семінарії Святого Духа УГКЦ 8-11 травня 2017 року.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next