АКТУАЛЬНО

У Кохавині відбулися реколекції для монашества Стрийської єпархії

Середа, 24 квітня 2019, 09:59
У шостий тиждень Великого посту, 19 квітня 2019 року, на запрошення ієрм. Ігоря Стельмаха, ЧНІ, у смт Гніздичів-Кохавино Жидачівського району зібралися богопосвячені особи Стрийської єпархії.

Цього дня віднови духу під проводом  ієрм. Студійського уставу Юстина Бойка отці та брати редемптористи, сестри згромадження Пресвятої Богородиці Фатімської, сестри служебниці Непорочної Діви Марії та сестри Воплоченого Слова роздумували про спокуси Ісуса Христа у пустині та подібні спокуси у сучасному житті.

Через Боже Слово і конкретні приклади з життя о. Юстин закликав учасників реколекцій віднайти сенс пустині, як місце Божої присутності, по-новому подивитися на своє покликання і відчути Божу любов у щоденному житті. «Спільна та приватна молитва в присутності Кохавинської Богородиці наповнювала серце світлом і миром, а спілкування між собою – взаємним пізнанням і радістю. Смачний обід в монастирі Святого Герарда швидко втамував голод, а екскурсія до каплички та чудотворного джерела – заспокоїла спрагу пізнання історії ікони Кохавинської Матері Божої», - поділилася враженнями с. Миколая Штокало.

Учасники реколекцій висловили подяку синкелу у справах монашества Стрийської єпархії о. Ігорю Стельмаху за організацію такої зустрічі, о. Юстину Бойку – за науки, братам обителі св. Герарда – за гостинність, а всім сестрам-монахиням – за присутність.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://stryiugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next