АКТУАЛЬНО

У Коломиї планують створити міську Раду Церков та релігійних організацій

Понеділок, 03 серпня 2020, 11:26
Рішення створити міську Раду Церков та релігійних організації в Коломиї прийняли учасники екуменічної зустрічі, що відбулася у день празника Святого Володимира Великого та переддень 155-ї річниці від дня народження митрополита Андрея Шептицького.

Представники різних Церков зібралися в найстарішому греко-католицькому храмі Коломиї Благовіщення Пречистої Діви Марії. Це була перша екуменічна зустріч у місті, йдеться на фейсбук сторінці парафії. Під час діалогу учасники роздумували над християнськими цінностями України та тим, що сприяє об’єднанню християн, зокрема в Коломиї.

Участь взяли представники духовенства від Української Греко-Католицької Церкви, Римо-Католицької Церкви, Православної Церкви України та Церкви євангельських християн-баптистів.

На закінчення заходу було запропоновано в подальшому створити в Коломиї пам’ятне місце хрещення Русі-України й міську Раду Церков та релігійних організації в Коломиї і провести 19–25 січня, під час тижня молитов про об’єднання християн, спільні молитовні зустрічі.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://kolugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next