АКТУАЛЬНО

У Коломиї провели форум-тренінг для мирян

Понеділок, 24 жовтня 2016, 10:41
22 жовтня в катедральному соборі Преображення Христового м. Коломия відбувся форум-тренінг на тему “Українська Греко-Католицька Церква: історія і сучасні виклики”.

Участь у заході взяли голови та лідери мирянських спільнот, організацій і рухів, відповідальні за мирянські рухи в деканатах священики, а також всі активні миряни. Форум організувала Комісія у справах мирян Коломийсько-Чернівецької єпархії УГКЦ.

Метою цієї події є творення активних парафіяльних рад через формування свідомості парафіян щодо їх покликання в житті Церкви та парафії.

Захід розпочався із Божественної Літургії, після чого відбулася реєстрація та перекуска. Далі були доповіді та робота в групах, під час якої всі мали можливість ділитися досвідом та дискутувати. Учасники форуму дізналися про витоки та основні етапи розвитку УГКЦ, а також сучасний стан Церкви.

Варто зазначити, що це не єдиний форум-тренінг. Планується проведення подібних зустрічей для паламарів – 9 листопада 2016 року, і для дяків – 16 листопада 2016 року.

Інформаційний центр катедрального собору

Преображення Христового м. Коломия

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next