АКТУАЛЬНО

У Коломиї провели Єпархіальний різдвяний фестиваль “Ой, радуйся, земле”

Понеділок, 05 лютого 2018, 13:41
4 лютого в міському палаці культури “Народний дім” м. Коломия відбувся Єпархіальний різдвяний фестиваль “Ой, радуйся, земле”. Такий захід став доброю традицією, яка під час різдвяних свят збирає виконавців, щоб вони щирою усмішкою, дзвінкою піснею, ніжним словом і щирим серцем прославили царя царів.

Розпочали фестиваль зі слова-благословення правлячого архиєрея Коломийської єпархії Василя (Івасюка) та вітання заступника Коломийського міського голови Володимира Бойцана.

Далі впродовж трьох годин учасники дійства дарували глядачам різдвяну радість. Цього року до святкування долучилися не тільки церковні хори, ансамблі та аматорські колективи, а й вихованці музичних та загальноосвітніх шкіл. Особливим гостем свята став о. Вітольд Левицький з м. Долини, який виконав кілька пісень, викликавши в залі гучні оплески.

Зі сцени від організаторів лунали подяки учасникам та всім, хто долучився до реалізації й проведення фестивалю.

“Пам’ятаймо, хоч би що трапилося в житті, з наших уст завжди повинна линути молитва прослави. Колядка і є тією найкращою прославою та подякою Богові. Святий Августин сказав: “Хто співає, той молиться двічі”, – зазначила с. Єремія Іванишин, СНДМ, організатор, голова Катехитичної комісії та Комісії УГКЦ у справах освіти і виховання.

На завершення присутні спільно заспівали “Нова радість стала”. Віримо, що наш фестиваль й надалі духовно єднатиме вірян. Нехай різдвяна радість, яку присутні зачерпнули сьогодні у свої душі й долоні все життя зігріває теплом і розумінням, що з нами Бог!

kolugcc.org.ua/

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next