АКТУАЛЬНО

У Коломиї священики, освітяни, лікарі, депутати і в’язні провели спортивний турнір із волейболу

Середа, 16 жовтня 2013, 16:42
Спортивний турнір провели 15 жовтня і приурочили до 71-ї річниці створення УПА. Змагання розпочали на спортивному майданчику Коломийської виправної колонії №41 державним гімном і підняттям прапора. Шість команд, а це: священики Отинійського деканату Коломийсько-Чернівецької єпархії, вчителі районного управління освіти, лікарі, депутати Коломийської районної ради, в’язні та працівники ВК-41 - розпочали завзяту боротьбу за перемогу.

Із привітальним словом до присутніх звернувся владика Василь (Івасюк), Адміністратор Коломийсько-Чернівецької єпархії УГКЦ. “Нашим спільним завданням є не перемогти один одного, а показати пошану і людську солідарність, добрий приклад до наслідування”, - сказав архиєрей. До присутніх також звернувся Богдан Болюк, голова райради.

Для засуджених були ще організовані змагання з шахів, перетягування каната і підняття гирі. У зв’язку з погодними умовами (почався дощ), волейбольний турнір продовжили у приміщенні спорткомплексу на вулиці Довбуша, де перемогу святкували депутати. Друге місце здобули вчителі, третє - священики. Владика Василь вручав переможцям пам’ятні грамоти і дарунки.

На завершення єпископ відзначив, що всі ми є передусім людьми, які через спортивні змагання почувалися однією командою і проявили милосердя до ув’язнених.

фоторепортаж

о. Василь Перцович, прес-секретар
Коломийсько-Чернівецької єпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next