АКТУАЛЬНО

У Коломиї відзначили кращих учнів та вчителів

Четвер, 12 червня 2014, 14:18
11 червня у міському палаці культури “Народний дім” відзначили кращих вчителів та учнів Коломийського району. Благословення та привітання для присутніх висловив Правлячий архиєрей Коломийсько-Чернівецької єпархії Василь (Івасюк).

“Уже пролунали останні дзвоники і учнів очікують літні канікули. Для когось вони є першими в житті, а для випускників - остання можливість насолодитися дитинством. І після річної праці прийшов час роздавати нагороди відмінникам навчання. Багато хто з вас цього року вступить до вищих навчальних закладів. Там ви часто ставитимете собі запитання: де тепла батьківська рука? Де та мудра порада вчителя? Звичайно, вони поруч і готові підтримати та допомогти. Але потрібно зрозуміти, що більшість рішень вам доведеться приймати самостійно”, - сказав Єпарх. Для правильності прийнятих рішень єпископ закликав завжди застосовувати Божі заповіді.

Владика Василь привітав також учителів, які стали призерами конкурсу “Учитель року”. Нагороджені педагоги наголосили на тому, що вони щасливі з можливості виховувати майбутні покоління.

Учнів відзначили грамотами та цінними подарунками. У своїх побажаннях випускники розповіли, що найбільше бажають поступити до вищих навчальних закладів та мирного неба над Україною.

Вчителів і учнів вітали представники районної влади. Більшість присутніх на святі були одягнуті у вишиванки.

о. Василь Перцович, прес-секретар
Коломийсько-Чернівецької єпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next