АКТУАЛЬНО

У Коломиї зустрілися голови центрів передподружньої підготовки

Середа, 27 грудня 2017, 14:10
26 грудня в приміщенні єпархіального управління відбулася перша робоча зустріч голів центрів передподружньої підготовки, які діють у Коломийській єпархії УГКЦ.

На початку робочої зустрічі до голів центрів зі словами вітання та подяки за роботу звернувся протосинкел єпархії о. Роман Кіцелюк. Після слів вітання всі голови центрів мали можливість представити працю свого центру та поділитися досвідом. У ході робочої зустрічі, яку провадив синкел єпархії о. Юрій Лукачик, було обговорено низку важливих питань, зокрема узгодження та уніфікацію програми центрів передподружньої підготовки, документацію, розпорядок праці тощо. 

Ця зустріч мала практичний характер: кожен голова міг обговорити будь-яке питання та щось для себе почерпнути. Учасники зустрічі прийняли рішення проводити такі зібрання періодично.     

Варто пригадати, що 17 листопада 2015 року єпархіальний єпископ Василь (Івасюк), бажаючи покращити стан безпосереднього підготування наречених до прийняття Тайни Подружжя, видав декрет про створення центрів передподружньої підготовки. Відтоді почався процес створення центрів для підготування наречених до прийняття Святого Таїнства Подружжя. Зараз на теренах Коломийської єпархії УКГЦ створено дев’ять таких центрів, які вже підготували до Таїнства Подружжя сотні подружніх пар.      

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.diocese.ko.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next