АКТУАЛЬНО

У Коломийській єпархії відбувся фестиваль на підтримку онкохворих дітей

Середа, 17 липня 2019, 15:09
Щорічно у близько тисячі дітей в Україні діагностують рак. У боротьбі з цією проблемою вкотре об’єднуються мешканці смт. Заболотів Коломийської єпархії. 15 липня 2019 року тут відбувся щорічний благодійний фестиваль «Разом за життя», кошти вилучені з якого передадуть на лікування онкохворих дітей.

На одній сцені захід вкотре зібрав велику кількість колективів і виконавців, які об’єдналися задля доброї справи. Фестиваль відвідав правлячий єпископ Коломийської єпархії Василій Івасюк, який звернувся із подячним словом та поблагословив громаду. Серед почесних гостей присутніми також були: протопресвітер Заболотівський о. Василь Гоян, голова Матеївецької ОТГ Петро Книшук, голова Заболотівської селищної ради ОТГ Іван Танюк.

Виконавці фестивалю, як завжди, виступали безкоштовно, однак під час їхніх виступів віряни проводили збір коштів, до пожертвувань міг долучитися кожен. У такий спосіб організатори привертають увагу громадськості до дитячої онкології в Україні.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://kolugcc.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next