АКТУАЛЬНО

У Коломийсько-Чернівецької єпархії відбулася V сесія Академії успішної молоді

Середа, 15 листопада 2017, 13:09
Молодіжний центр Коломийсько-Чернівецької єпархії гостинно відкрив двері для учасників Академії успішної молоді. П’ята сесія тривала з 10 по 12 листопада, тема якої “Стратегія та планування”.

Саме цьому молодь навчали досвідчені тренери зі Львова Оксана Цюпка та Наталя Павлишин.

Як навчитися правильно спрямовувати заходи на досягнення поставлених цілей? Як створювати проект протягом обмеженого часу при обмежених фінансових, трудових і матеріальних ресурсах? Як писати стратегічні проекти та реалізувати власні на своїх парафіях чи спільнотах? Саме на ці та інші, не менш цікаві, питання учасники отримали відповідь.

Щоб практично закріпити поданий матеріал, “академіків” розділили на команди, в яких вони мали самостійно написати проектну роботу, котру могли б зреалізувати. Робота виявилися нелегкою, але це дало учасникам багато цінних уроків для подальшої праці. Кожна команда, склавши план, придумала власний проект. На світ з’явилися чудові ідеї щодо проведення літературно-музичного вечора, поданий в новому світлі задум стосовно театралізованої Хресної дороги та інших заходів. Молодь взялася за це з великим ентузіазмом, тому є надія, що незабаром ці ідеї почнуть втілювати в життя.

Нові знайомства, цікаві тренінги та розробка власної стратегії  дали змогу розкрити себе з нових сторін. В результаті молодь отримала багато цікавої інформації, яка допоможе їм в подальшій праці, а також вкотре довела, що відстань і час не має значення в порівнянні з отриманими знаннями, практичними навичками та гарно і весело проведеним часом. Кілька днів в Молодіжному центрі “Карпати” панувала дружня атмосфера. Усі задоволені й щасливі, не лише тому, що дізналися багато цікавого, а й навчилися злагоджено, прислухаючись один до одного, працювати в командах.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.diocese.ko.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next