АКТУАЛЬНО

У Коломийсько-Чернівецькій єпархії безперервно моляться за Україну

Четвер, 12 грудня 2013, 14:24
11 грудня з благословення владики Василя (Івасюка), Адміністратора Коломийсько-Чернівецької єпархії, у всіх храмах єпархії розпочалася безперервна молитва за мирне вирішення подій, які відбуваються на Майдані Незалежності в Києві. Про це повідомляє прес-служба Коломийсько-Чернівецької єпархії.

«Двадцять деканатів єпархії почергово переймають молитовну естафету. Священики разом із вірянами просять Божого благословення для мирного вирішення складної ситуації, що склалася в Україні. Закликаю духовенство, чернецтво і мирян єпархії до неустанної молитви, щоб не пролилася кров синів та дочок нашого українського народу. Безперервну молитву продовжуватимемо до вирішення складної ситуації в Україні”, - коментує Адміністратор Коломийсько-Чернівецької єпархії.

Архиєрей звернувся і до керівників різних установ з проханням організувати щоденну молитву «Отче наш» і «Богородице Діво» у своїх колективах.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next