АКТУАЛЬНО

У Коломийській єпархії готуються до V фестивалю духовної пісні «Все упованіє моє на Тебе, Мати, возлагаю»

Четвер, 11 жовтня 2018, 10:50
8 жовтня у Коломийському єпархіальному управлінні відбулося засідання організаційного комітету з питань підготовки V Фестивалю духовної пісні «Все упованіє моє на Тебе, Мати, возлагаю». Такий захід у Коломиї планують провести 21 жовтня.

Очолив оргкомітет правлячий Архиєрей Коломийської єпархії  Василь (Івасюк). На засіданні були також голова Коломийської районної державної адміністрації Любомир Глушков, очільники різних відділів райдержадміністрації, протосинкел єпархії о. Роман Кіцелюк, синкел у справах мирян о. Юрій Лукачик та о. Іван Остафійчук.

Захід розпочався спільною молитвою, після чого до присутніх звернувся владика Василь. Він нагадав про головну мету фестивалю духовної пісні та про важливість його проведення. Відтак слово мав голова Коломийської райдержадміністрації Любомир Глушков.

Доповідала на засіданні оргкомітету начальник відділу культури Коломийської райдержадміністрації Людмила Федор. Зокрема, вона винесла на обговорення пропозиції щодо плану фестивальних заходів, кількості номерів і репертуару.

На засіданні оргкомітету було остаточно погоджено дату, час і місце проведення фестивалю, план фестивальних заходів, сценарій і кількість номерів.

Підсумкове слово мав владика Василь, який подякував за зустріч і спільну співпрацю та поблагословив усіх присутніх на добрі звершення.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://kolugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next