АКТУАЛЬНО

У Коломийській єпархії завершилися формаційні курси для катехитів

Понеділок, 19 липня 2021, 14:00
17 липня 2021 року завершилися формаційні курси для катехитів, які проходили у молодіжному центрі «Дора» (урочище Товстий Діл).

У цьому курсі взяли участь катехити Коломийської єпархії: Яремчанського, Пнівського, Надвірнянського, Тисменичанського та Ланчинського  протопресвітеріатів.

Розпочав навчання правлячий архиєрей Коломийської єпархії Василь Івасюк, який звернувся до катехитів із проханням світити наукою катехизи і бути добрим прикладом  для всіх вірних.

Традиційно перший блок науки розпочав отець-ліцензіат Захар Михасюта на тему «Біблійні принципи вчителювання», звернувши увагу катехитів на Святе Письмо, методику викладання, важливість відчувати потребу дітей та вміло зацікавити їх та важливість катехизи.

Між науками катехити та отці ділилися спільними напрацюваннями, враженнями та думками.

Другий блок  навчання продовжив отець-ліцензіат Ігор Андрусяк на тему: «Святі Таїнства як впровадження і життя в Христі». Катехити роздумувати про християнське втаємничення людини через Святі Тайни Хрещення, Миропомазання, Євхаристії та Покаяння.

По завершенні курсу всі присутні молилися Молебень до Христа-Чоловіколюбця.

Катехитична комісія Коломийської єпархії УГКЦ складає щиру подяку: преосвященному владиці Василю Івасюку, за допомогу й постійну підтримку в розвитку комісії, отцям о. Захарові Михасюті, о. Ігореві Андрусяку, які провадили формаційний курс, о. Володимирові Білослудцеву, о. Ігореві Левицькому, о. Тарасові Пеленю, о Ігореві Дорогомирецькому та о. Віктору Прийдуну, які допомагали та сприяли у проведенні курсу.

Пресслужба Коломийської єпархії

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next