АКТУАЛЬНО

У Ковельській виховній колонії закінчився 13-й сезон «Козацького гарту»

Понеділок, 17 серпня 2020, 13:05
У п'ятницю, 14 серпня 2020 року, на майданчику Ковельської виховної колонії для неповнолітніх відбулося свято в національно-патріотичних традиціях «Козацький гарт». У підготовці цієї події взяли участь монахи Чину Найсвятішого Ізбавителя, настоятелі ковельського храму Блаженного Миколая Чарнецького, що регулярно опікуються юнаками колонії.

З огляду на обмежувальні заходи, пов’язані з карантином, свято було організовано дистанційно. Єромонах Михайло Гасяк і волонтери передали адміністрації установи положення про змагання, грамоти й призи. У суддівстві брали участь працівники виховної колонії.

Організовтори заходу висловлюють вдячність жертводавцям і волонтерам, а також керівництву Ковельської ВК, які радо відгукнулися на ідею провести спортивне свято для дітей. Хлопці одержали багато позитивних емоцій від весело проведеного часу.

Додамо, що з ініціативи Пенітенціарного душпастирства УГКЦ традиція проведення «Козацького гарту» зародилася у Прилуцькій виховній колонії влітку 2008 року й відтоді поширилася на підліткові виховні установи в Самборі, Бережанах, Кременчуці та Ковелі. Головний задум організаторів змагань – перемога над кримінальними звичками та плекання духовних і моральних традицій українського козацтва.

За матеріалами Пенітенціарного душпастирства УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next