АКТУАЛЬНО

У Козовій спільнота «Українська молодь – Христові» прийняла нових членів

Вівторок, 15 жовтня 2019, 12:47
13 жовтня 20 молодих людей склали присяг на вірність Христові і вступили до недавно створеного осередку спільноти «Українська молодь – Христові» у смт Козова Тернопільсько-Зборівської архиєпархії.

З цього приводу молодь під проводом духівника спільноти о. Володимира Наконечного організувала свято.

Святкування розпочалося Молебнем у храмі Святих верховних апостолів Петра і Павла та освяченням атрибутів осередку: хустинок УМХ, хоругви, іконок Покрови Пресвятої Богородиці. Молодь разом з отцем Володимиром Наконечним урочисто заприсягнула на вірність Христові. Чин складання присяги здійснив духівник Тернопільського осередку о. Олег Харишин спільно із деканом Козівським о. Романом Рокецьким.

Отець Олег Харишин передав пам’ятні подарунки та звернувся з вітальним словом до молоді, закликавши прагнути більшого, не годитися на пересічне, бути ідейними у християнському житті. Слова вітанням виголосила координаторка УМХ у Тернопільсько-Зборівській архиєпархії Ірина Драгущак разом із головою Тернопільського осередку Іриною Винярською.

УМХ Козови підготувала для запрошених гостей пам'ятні подарунки та насичену розважальну програму. Отець Володимир подбав не тільки про хустинки УМХівця та хоругву, а й про пам’ятні браслети, наклейки, значки та великий торт. Молодь разом танцювала банси, бігала по містечку, розгадуючи квест, і змагалася у вікторинах. А потомившись, усі дружно споживали різні смаколики, креативно приготовані молодими активістами.

Як надворі сутеніло, залунали пісні під гітару навколо УМХівської ватри. Закінчилося святкування урочистим розрізанням УМХівського торта та теплими обіймами на прощання.

http://www.tze.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next