АКТУАЛЬНО

У Крихівцях, що на Івано-Франківщині, «відрікалися сатани» і «обіцяли служити Христові»

Середа, 30 липня 2014, 16:33
У день пам’яті Святого рівноапостольного Володимира, 28 липня 2014 року, у парафії Святих Кирила і Методія, що в Крихівцях на Івано-Франківщині, відбулася святкова Літургія, яку очолив о. Фернандо Браво, ВС. Проповідь виголосив о. Йосафат Бойко, ВС, настоятель парафії. Про це повідомляє прес-служба парафії.

Зазначимо, що о. Фернандо з 1998 року служить в Україні, а тепер від’їжджає на нове призначення до Греції.

Отець Йосафат наголосив на важливості служіння священика: «Стається так, що інколи люди не мають правильного розуміння священства  і його служіння: інколи переоцінюють,  інколи недооцінюють. Цінувати священика – означає дякувати Богові за дар його служіння, користати з його послуг – Святих Таїнств і молитов, Сповіді і духовної розмови». Під час Літургії відбувся Чин відновлення хресних обітів.

Наприкінці о. Фернандо Браво подякував Богові за роки його служіння в Україні і розповів присутнім про Грецію, країну свого нового призначення.

Цього дня в парафії також розпочалися духовні вправи для чоловіків і хлопців, які вирішили чотири дні побути в мовчанці, на самоті з Господом Богом, у роздумах над своїм життям, щоб, очистившись від гріхів, повернутися до світу і нести Господа у своє середовище життя і праці.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next