АКТУАЛЬНО

У Кривому Розі проведуть Форум відповідальних людей

П'ятниця, 13 жовтня 2017, 17:16
„Якщо ти хочеш змін у майбутньому — стань цією зміною в сьогоденні“, — під таким гаслом Магатма Ганді проходитиме локальний „Форум відповідальних людей“ у Кривому Розі. Його організатори — Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ, прагнуть через ці форуми консолідувати найактивніших українців довкола формування свідомого суспільства.

— В межах нашого великого „Форуму відповідальних людей“ у Львові ми обговорювали, де передовсім варто провести локальні зібрання. Запропонувавши учасникам із Кривого Рогу, побачили їх особливий запал і зацікавлення. Справді, вже невдовзі вони, а саме активні громадяни пані Дарина Пазенко, Олена Пазенко та Наталія Сільтєєва із ГО "Жіноча Сотня м. Кривий Ріг" та "Ватра. Простір щирого спілкування" почали працювати над тим, щоб організувати разом із партнерами в своєму місті Форум відповідальних людей, — каже координатор заходу, секретар Патріаршої Комісії у справах молоді УГКЦ Орест Гевак.

Тематика Форум досить широка, матиме дві панельних дискусії: „Як минуле творить сьогодення? Як можна на це вплинути?“ і „Як сьогодні будує завтра? Спостерігачі чи творці?“. На ці теми говоритимуть спікери з цілої України.

— Головне завдання нашого форуму — вчимося вибудовувати довіру і співпрацю в суспільстві: між громадськими активістами, бізнесом, владою та Церквою. Тим більше, що власне парафії УГКЦ, зокрема місцеві парафії храмів Святого Володимира і Ольги, Святої Трійці та Карітас УГКЦ, є активними партнерами Форуму, — додав Орест.

Захід буде проходитиме 21 жовтня в приміщенні Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського (м. Кривий Ріг, вул. Трамвайна, 16). Учасниками Форуму будуть також студенти і викладачі цього вишу, який теж є партнером заходу.

Прес-служба Молодіжної комісії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next