АКТУАЛЬНО

У Лісабоні обрали нового координатора Капеланії УГКЦ у Португалії

Середа, 09 червня 2021, 10:44
У Лісабоні відбулася зустріч Капеланії УГКЦ у Португалії і вибори координатора. На події були: президент організації "Obra Catolica" у Португалії Євгенія Коста Кварезма і команда Пасторально-міграційного відділу на чолі з владикою Степаном Сусом.

Новим координатором Капеланії УГКЦ у Португалії обрали о. Гавриїла Тимчика. А його помічниками - о. Сільвіо Литвинчука та о. Тараса Гайвонюка.

Цього ж дня голова ПМВ разом із новообраним координатором Капеланії УГКЦ у Португалії  та його асистентами зустрілися з єпископом, відповідальним за міграцію при Конференції Єпископів Португалії Даніелем Баталья Енрікес.

Владика Степан представив португальському єпископу нового координатора та його асистентів і подякував Конференції єпископів за турботу та всіляку підтримку для вірних УГКЦ, які перебувають у Португалії.

Даніель Баталья Енрікес у відповідь подякував голові ПМВ за працю, яку він робить як для вірних своєї Церкви в Португалії, так і для всіх вірних УГКЦ, які перебувають за межами рідного країни. І підкреслив, що люди дуже потребують такої турботи з боку Церкви.

У зустрічі також взяли участь  Євгенія Коста Кварезма та команда ПМВ. 

pmv.ugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next