АКТУАЛЬНО

У Лаврівському монастирі відбулися великопісні реколекції для студентської молоді навчальних закладів Дрогобича

Вівторок, 24 березня 2015, 17:24
20-22 березня у Свято-Онуфріївському монастирі отців василіан (с. Лаврів) відбулися великопісні дні духовної віднови для студентів, які провів студентський капелан Дрогобицького коледжу нафти і газу (ДКНГ), священик Петро Сюсько.

У реколекціях взяли участь студенти коледжу та Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка (ДДПУ). Реколектант у духовних науках розкрив тему «Гідність людини». Участь у студентських реколекціях взяла також колишній викладач Донецького національного університету (на сьогодні – переселенець, викладач ДДПУ та Вінницького університету).

Упродовж реколекцій студенти мали нагоду приступити до святих таїнств Покаяння та Євхаристії, індивідуально поспілкуватись з отцем-реколектантом, роздумати над Святим Письмом. У перший вечір духовної віднови студенти разом із капеланом помолилися Хресну дорогу, тексти роздумів до якої написала колишня студентка Львівської політехніки. Окрім Божественної Літургії в суботу, студенти, готуючись до неділі, взяли участь у Великій вечірні. Завершилися реколекції святковою недільною Літургією та підсумковою наукою.

о. Олег Чупа,
прес-секретар Самбірсько-Дрогобицької єпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next