АКТУАЛЬНО

У Львові відбувся семінар на тему: «Депресія і посттравматичний стресовий розлад. Переживання втрати. Самогубство»

Четвер, 25 лютого 2016, 12:59
З благословення владики Богдана (Манишина), Єпископа-помічника Стрийського, 24 лютого 2016 року Координаційна рада з питань душпастирства в кризових ситуаціях УГКЦ провела семінар для священнослужителів Львівської архиєпархії УГКЦ.

На цей захід прибули священики, щоб дізнатися більше, як допомагати та супроводжувати осіб, які постраждали внаслідок воєнних дій на Сході України і потребують духовної опіки. Душпастирі отримали інформацію щодо надання кваліфікованої психологічної, правової та медичної допомоги на території Львівської архиєпархії.

Семінар проводив практичний психолог і психотерапевт п. Володимир Станчишин.

Іванна Гудь, працівник Координаційної ради,  за допомогою презентації представила напрямки діяльності і основні завдання Координаційної ради з питань душпастирства у кризових ситуаціях Патріаршої курії УГКЦ.

 

Повідомили в Координаційній раді з питань душпастирства в кризових ситуаціях УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next