АКТУАЛЬНО

У Льєжі пройшла єпархіальна молодіжна гра «Що? Де? Коли?»

Четвер, 07 березня 2019, 10:28
3 березня 2019 року у місті Льєж (Бельгія) парафія Покрову Пресвятої Богородиці приймала учасників гри «Що? Де? Коли?». Цю гру, яка вже стала доброю традицією, четвертий рік поспіль організовує Комісія молоді єпархії Святого Володимира Великого в Парижі на чолі з о. Володимиром Пендзеєм.

Подія розпочалася з Божественної Літургії, яку очолив о. Володимир Пендзей у співслужінні з о. Михайлом Шевцовим та о. Романом Остап’юком. Під час проповіді о. Володимир звернувся до всіх присутніх зі словами заохочення пошуку любові та довіри у стосунках, а особливо у часі Великого Посту, який вже розпочнеться наступного тижня.

Міжпарафіяльний турнір цього року зібрав близько п’ятдесяти  учасників команд з Парижа, Ліону, Льєжу, Лювену, Антверпена, Утрехту і Тілбургу (Франція, Бельгія та Нідерланди).

Цьогорічним переможцем гри залишилася команда-господар міста Льєж і сова на ще один рік залишається у Бельгії.

«Від парафії Льєжу дякуємо усім: учасникам за прекрасну гру, глядачам за теплоту та підтримку, організаторам за вибір карколомних  запитань, журі за справедливість. Разом ми перетворили похмурий льєжський день у низку позитивних емоцій та нових цікавих зустрічей. З нетерпінням чекаємо наступної гри!» – ділиться Ольга Ніколенко, учасниця команди Льєжу.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://ugcc.fr


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next