АКТУАЛЬНО

У липні капелани проведуть духовну реабілітацію для воїнів АТО

П'ятниця, 17 липня 2015, 13:00
17 липня 2015 року у Львові розпочнеться черговий етап духовного відпочинку для воїнів АТО з родинами із різних областей України. Участь у відновленні візьмуть шестеро учасників АТО з родинами із м. Бердянська, Запоріжжя, Енергодару та Кривого Рогу.

Протягом тижня, учасники духовного відпочинку разом із капеланами молитимуться Божественні Літургії за мир в Україні та військо, відвідають чудотворні місця, древні храмами, музеї міста Лева та відомі місця Львівщини.

Духовна реабілітація учасників АТО разом з родинами відбувається у рамках співпраці Центру військового капеланства Львівської архиєпархії УГКЦ та волонтерами східних терен України, яка вже стала доброю традицією. Раніше у товаристві військових капеланів духовно відновлювалися військовослужбовці із Енергодара, Запоріжжя, Житомирщини.

http://www.kapelanstvo.info

 
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next