АКТУАЛЬНО

У Лондоні відбулося засідання робочої групи із впровадження Стратегії розвитку УГКЦ

Четвер, 24 жовтня 2013, 20:57
21-24 жовтня в Лондоні відбулося засідання робочої групи із впровадження Стратегії розвитку УГКЦ до 2020 року. Засідання проходило під головуванням владики Кена (Новаківського), керівника групи.

На зустрічі було підбито підсумки діяльності робочої групи за останніх два роки та намічено дальші кроки впровадження в життя пріоритетних напрямків Стратегії-2020, зокрема звернено увагу на розвиток місійного духу вірних УГКЦ та опрацювання документа Синоду Єпископів УГКЦ 2013 року «Напрямки нової євангелізації в УГКЦ».

Також було розпочато підготовку до проведення єпархіальних соборів у 2014 році та Патріаршого Собору в 2015 році  на тему «Жива парафія - місце зустрічі з живим Христом».

У листопаді робоча група планує провести низку зустрічей із координаторами – представниками єпархій та екзархатів УГКЦ: у Філадельфії для координаторів з Північної Америки та Австралії, у Римі для координаторів  Західної та Центральної Європи та Південної Америки, а також в Івано-Франківську для координаторів з України та Казахстану.

 

Повідомила с. Еммануїла Харишин

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next