АКТУАЛЬНО

У Лубнах вчетверте пройшла акція «Миколай про тебе не забуде»

Середа, 22 грудня 2021, 15:14
У місті Лубни Полтавської області вчетверте пройшла акція “Миколай про тебе не забуде”. Розпочалася праця над проєктом ще в листопаді і цього року об'єднала багатьох благодійників, учнів місцевих шкіл та волонтерів.

Координаторка акції – п. Надія, дружина місцевого священника УГКЦ о. Василя Улішака. Подружжя спільно долучалося до кожного етапу проведення благодійної справи.

Варто зазначити, що школярі міста Лубен збирали канцтовари та іграшки. Парафіяни місцевої громади УГКЦ випікали пряники, які реалізувалися на міському благодійному ярмарку. Зібрані подарунки були передані на “Фабрику святого Миколая”, де студенти Бухгалтерського технікуму, як волонтери, їх сортували та пакували.

Напередодні дня Святого Миколая 18 волонтерів розвезли 150 подарунків у різні частини міста Лубни до тих, хто цього особливо потребував.

Як розповідають о. Василь та п. Надія Улішаки, акція “Миколай про тебе не забуде” у Лубнах ще не завершилася. Оскільки цього року було зібрано багато подарунків, частину з них ще планують передати у місцеві заклади для дітей з особливими потребами.

Більше про акцію можна дізнатися на сторінці проєкту.

Пресслужба Харківського екзархату

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next