АКТУАЛЬНО

У Луцькому екзархаті відбувся онлайн «Форум родин»

Вівторок, 19 травня 2020, 12:39
17 травня 2020 року в Луцькому екзархаті Комісія у справах родини, яку очолює о. Андрій Коваль, організувала онлайн-форум родин. Цей захід приурочили завершенню святкування тижня родини. «У час пандемії коронавірусу ми переформатовуємо спосіб наших зустрічей і вчимося використовувати технічні засоби, які можуть нас об’єднати, незважаючи на далекі відстані», – зазначив о. Андрій.

Форум розпочався молитвою і привітальним словом екзарха Луцького Йосафата Говери. У своїх роздумах єпископ пригадав деякі моменти з Євангелія, що можуть стати корисними для родинного життя, адже центром Євангелії завжди є Господь.

У цій зустрічі участь взяли сім’ї з м. Ковеля, м. Дубно, м. Нововолинська та м. Рівного. Подружжя мали можливість розказати про свої сім’ї та познайомитися у прямому ефірі. Також було представлено посібники з курсами для зустрічей подружніх пар «Божий задум для вашого шлюбу» і «Спадок Господній – діти».

Під час форуму зародилася перспектива провадити такі зустрічі в онлайн-режимі частіше, використовуючи ці посібники. На завершення всі помолилися Молитву митрополита Андрея за християнські сім’ї, а владика Йосафат уділив пастирське благословення для родин.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://lutsk-ugcc.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next