АКТУАЛЬНО

У Луцькому екзархаті закінчився перший тур реколекцій для подружніх пар

Четвер, 31 серпня 2017, 11:21
Цього року реколекції для родин проходили в Інтеграційному центрі «Замлиння», що в селі Замлиння Любомльського району Волинської області.

Кожен день реколекцій розпочинався Святою Літургією, в якій брали участь і дорослі, і діти. Крім цікавих та змістовних наук, які провадив о. Андрій Коваль із Нововолинська, де батьки мали змогу поглибити знання щодо Святої Тайни Подружжя та християнського виховання дітей. Родини також весело проводили час: прогулянки на природі, можливість спробувати себе у верховій їзді чи проїхатися на велосипедах. Під час наук сестри Згромадження Божого Провидіння опікувалися дітками, щоб дати батькам змогу якнайбільше скористати з цих днів духовної віднови.

Після реколекцій учасники поділилися своїми враженнями.

Андрій та Алла. Слава Ісусу Христу! Щиро дякуємо за дуже гарні науки про життя християнської сім'ї, виховання дітей, які  провадив  отець Андрій, за його терпіння та розуміння. Сестрам Терезі й Адде і хорошій дівчинці Любці особлива подяка за наших діток. Чудово, коли є нагода для роздумів та молитви подружжя,  при цьому знати, що діти доглянуті й веселі. Багато дізнались нового. Трошки шкода, що коли виховували старших дітей, то робили багато помилок, але я вірю, що любов і молитва нас усіх вилікує. Відчуття полегшення, душевного спокою та цінності нашого буття.

Слухаючи науки, зрозумів, що такі зустрічі необхідні для всіх, без винятку,  сімейних пар від 18 до 102 років. І для доброго виховання дітей у християнській родині таке навчання потрібно пройти всім свідомим батькам.

Завжди після таких  зустрічей і наук ми відчуваємо себе сильнішими до протистоянь у цьому світі. Самій людині боротись важко. Разом родиною, спільнотою однодумців та, основне, з Божою поміччю завжди легше. 

 Дмитро і Наталія. Для нас це був корисний досвід. Тому найперше хочемо подякувати організаторам, отцю Андрію та сестрам Згромадження Божого Провидіння за таке хороше навчання, для нашої сім’ї це було дуже вчасно та корисно. Сестрам й аніматорові Любі вдячні за час, проведений з нашими дітьми, за те, що ми, батьки, змогли повністю приділити час науці. Науки були основані на уривках Святого Письма з роз’ясненнями отця Андрія в доступній для нас формі.  Показ фільму, який багато роз’яснює, як потрібно жити з Богом. Ще, я думаю, всім сподобалася поїздка на конях, малеча була просто в захваті. Час пролетів із великою швидкістю. Щиро заохочуємо подружні пари брати участь і не боятися долати труднощі в подружньому житті.

Надія та Ярослав. Ми впевнені, що то була ласка Божа, щоб наша молода сім’я потрапила на ці реколекції, адже дуже багато цікавого й цінного ми одержали для себе. Отець Андрій просто та доступно розповідав про речі, необхідні для щасливого функціонування сім’ї. Ми будемо старатися впроваджувати в життя все, що почули на цих науках. Із задоволенням візьмемо участь у подібних зібраннях у майбутньому.

 Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.lutsk-ugcc.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next