АКТУАЛЬНО

У Луцькому екзархаті вперше відзначили День сім’ї

Середа, 16 травня 2018, 14:11
У великій духовній родині священики та монашество Луцького екзархату відзначили міжнародний День сім’ї. 15 травня, відгукнувшись на запрошення Екзарха Луцького владики Йосафата (Говери), священики із сім’ями та монаші спільноти прибули до заміської резиденції владики, щоб долучитися до святкування.

Дійство розпочалося із спільної молитви в каплиці, а потім перемістилося на подвір’я, де в невимушеній атмосфері, частуючись, усі могли поспілкуватися, подивитися на мистецькі досягнення дітей і просто гарно провести час.

Така акція в Луцькому екзархаті проводиться вперше. Вона частково є відповіддю на виклики сучасного суспільства щодо масової інтеграції гендерної політики. «Саме сім’я є тим здоровим середовищем, де ми приходимо на світ, формуємося як суспільно грамотні особистості і з тими задатками, котрі отримали в сім’ї, ідемо туди, куди кличе нас Господь»,  – сказав, звертаючись до присутніх владика Йосафат.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.lutsk-ugcc.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next