АКТУАЛЬНО

У Луцьку провели благодійний телемарафон

Понеділок, 16 січня 2017, 12:33
Уже 12-й рік поспіль у м. Луцьку, а саме на сцені обласного Волинського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка, відбувся благодійний телемарафон «Бог багатий милосердям».

Організаторами цього заходу стали Волинська рада Церков, Товариство Червоного хреста, Волинська облдержадміністрація та Луцька міська рада. Участь у благодійному телемарафоні взяли різні християнські конфесії Волині та Рівненщини. Кошти, які були зібрані впродовж телемарафону, використають на потреби дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, а також для дітей, чиї батьки загинули в зоні АТО, захищаючи Незалежність та цілісність України.

Як і кожного року, виступ Луцького екзархату розпочинався привітальним словом владики Йосафата (Говери), в якому було наголошено на важливості Різдві для кожного зокрема. Колядами, віншуваннями та музичними композиціями прославляли новонародженого Ісуса парафіяни храму Святого Миколая Чудотворця з м. Рівного та парафіяни храму Вознесіння Господнього з м. Дубно.

Наприкінці марафону владика Йосафат уділив благословення вірним екзархату та подякував за їхню активну участь у житті Церкви.

Інформацію подав о. Роман Бобесюк

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next