АКТУАЛЬНО

У Львівській архиєпархії заснували ще одну Золоту книгу тверезості

П'ятниця, 18 жовтня 2013, 15:29
17 жовтня у смт Івано-Франкове, що в Янівському деканаті на Львівщині, у парафії Зіслання Святого Духа відбулися місії тверезості. У парафії було засновано Золоту книгу тверезості. Про це повідомив д-н Тарас Гадомський.

Адміністратор парафії о. Іван Нижник разом із парафіянами процесійно зустрів місіонерів: о. Юрія Дрозда, голову руху УГКЦ «За тверезість життя» у Львівській архиєпархії, о. Андрія Павліва, диякона Тараса Гадомського та п. Романа Прочка, терапевта узалежнень, які привезли зі собою мощі блаженного священномученика Григорія (Лакоти).

Місії розпочалися Божественною Літургією в наміренні поширення чесноти тверезості серед українського народу. Під час Літургії о. Юрій Дрізд виголосив повчальну науку, закликаючи людей проявити увагу до проблеми алкоголізму. «Щоб побороти пияцтво, ми повинні "загорітися" справою поширення тверезості серед нашого народу, як це було за наших попередників у минулих століттях» , - наголосив місіонер. Дальша діяльність місіонерів була зосереджена на місцевій школі, в якій для учнів 8-11-х класів були проведені семінари на тему «Алкоголь та правда про нього»

Під час місій парофіяни мали можливість помолитися перед мощами священномученика Григорія (Лакоти), за його посередництвом випрошуючи в Господа потрібних для спасіння ласк.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next