АКТУАЛЬНО

У Львівській духовній семінарії Святого Духа відкрили футбольне поле

П'ятниця, 27 вересня 2019, 20:07
27 вересня 2019 року з нагоди початку навчального року у Львівській духовній семінарії Святого Духа УГКЦ відкрили мініфутбольне поле. Освячення спортивного простору очолив митрополит Львівський Ігор Возьняк, який також забив у нові ворота перший гол.

Передісторію створення цього футбольного поля розповів ректор Львівської духовної семінарії Святого Духа о. Ігор Бойко, який подякував усім меценатам і також висловив вдячність міському голові Львова Андрію Садовому за те, що місто посприяло із спорудженням освітлення поля.

Додамо, що сьогодні, на свято Воздвиження Чесного Хреста, у семінарійному храмі з Архиєрейської Божественної Літургії, яку очолив владика Ігор у співслужінні зі собором священників, розпочався навчальний рік у Львівській духовній семінарії Святого Духа.

Західне бюро «Живого ТБ»
за матеріалами velychlviv.com

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next