АКТУАЛЬНО

У Львівський геріатричний пансіонат завітав дитячий вертеп

Середа, 15 січня 2020, 13:40
У Львівському геріатричному пансіонаті виступив дитячий вертеп. Юні аматори із колективу «Берегиня» долучаються до творчості при монастирі сестер василіанок у Словіті.

Колектив приїхав на запрошення «Майстерні милосердя», що діє при Комісії у справах охорони здоров’я УГКЦ, яка взяла під своє волонтерське шефство геріатричний пансіонат і деякі дитячі лікарні Львова.

Перед початком святкового дійства, монахині спільно заколядували з мешканцями пансіонату. Опісля свій виступ розпочали діти. Вони виконали багато коляд, дійство було театралізованим, костюмованим і дуже натхненним.

Відтак до присутніх звернулася керівник Комісії у справах охорони здоров’я УГКЦ с. Севастіана Карвацька. Вона наголосила, що Різдво приходить до кожного, і головне, щоб Христос народився у нашому серці.

Сестра також додала, що діти зі Словіти дуже мріяли приїхати до стареньких до Львова і подарувати їм відчуття свята. Сестра Севастіана також висловила вдячність усім волонтерам «Майстерні милосердя», які організували для жителів пансіонату Святвечір.

Кожному з присутніх жителів геріатричного будинку діти подарували святкові презенти. Дідусі та бабусі зізналися кореспонденту видання «Духовна велич Львова», що за всі роки – кращого вертепу вони не бачили.

Усіх, хто хотіли б долучитися до «Майстерні милосердя» просять звертайтеся до с. Севастіани Карвацької.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://velychlviv.com

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next