АКТУАЛЬНО

У львівському Гарнізонному храмі молитовно вшанували пам’ять загиблих захисників України

П'ятниця, 30 серпня 2019, 14:22
29 серпня 2019 року, у день коли в Іловайському котлі загинуло найбільше бійців за весь час війни на Донбасі, у Гарнізонному храмі Святих апостолів Петра і Павла Львова помолилися за полеглих Героїв.

Вшанувати їхню пам’ять прийшли побратими та родини загиблих. До присутніх звернувся о. Андрій Сіданич, який наголосив на важливості молитовного вшанування пам’яті Героїв, а також закликав кожного сьогодні на світлини, де захисники ще живі й радісні.

«Відтепер 29 серпня – це День пам’яті всіх захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність.  Дивлячись на постаті тих людей, усвідомлюємо, що їхнє життя було життям любові через жертву. Героїв поєднує любов, бо вони не думали про себе, а віддали життя за наше майбутнє. Борімося, стараймося продовжувати їхню справу. І для цього варто починати з себе. І цей день має бути справді поштовхом для кожного з нас – перемагати зло, перемагати якісь свої немочі. І молімося за наших захисників, за сувернітет, за цілісність нащої держави».

Додамо, що до Гарнізонного храму Святих апостолів Петра і Павла вранці також приходив міський голова Львова Андрій Садовий, щоб молитовно вшанувати загиблих воїнів у боях за Іловайськ та усіх, хто загинув на фронті.

Нагадаємо, що на фасаді львівської Ратуші розмістили банер «Іловайськ. 2014. Вічна слава Героям».

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://velychlviv.com

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next