АКТУАЛЬНО

У львівському Гарнізонному храмі врочисто відсвяткували День Збройних сил України

Понеділок, 09 грудня 2019, 16:24
6 грудня у львівському гарнізонному храмі Святих апостолів Петра і Павла відбулася урочиста Божественна Літургія з нагоди святкування Дня Збройних сил України та восьмої річниці відкриття храму.

Літургію очолив голова Центру військового капеланства та настоятель храму о. Степан Сус у співслужінні з капеланами о. Тарасом Михальчуком, о. Андрієм Хомишиним, о. Андрієм Сіданичем, о. Юрієм Остап’юком, о. Михайлом Білецьким, о. Богданом Куликом, о. Мироном Горбовим та о. Юрієм Балухом.

На Літургії також були присутні курсанти та керівництво Національної академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного. У своїй проповіді о. Степан пригадав усім військовим про потребу «духовного спортзалу», якою є для кожного християнина молитва. Багато військових після повернення з війни виявлять, що, крім війни зовнішньої, їх також переслідує «внутрішня війна». Священник порадив долати цю війну разом з Богом та близькими. Після Літургії на подвір’ї храму військовослужбовці та прихожани мали нагоду послухати виступ Військового оркестру Національної академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами  https://kapelanstvo.info


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next