АКТУАЛЬНО

У львівському соборі Святого Юра відзначили богопосвячених осіб з нагоди 30-ї річниці виходу УГКЦ з підпілля

Понеділок, 23 грудня 2019, 13:57
22 грудня, у світлий празник Непорочного зачаття Пресвятої Богородиці святою Анною, в архикатедральному соборі Святого Юра вшанували богопосвячених осіб із нагоди тридцятої річниці виходу УГКЦ з підпілля.

В особливий спосіб відзначили тих сестер та ієромонахів, які у буремні роки атеїстичного режиму мужньо і віддано служили своїй Церкві, незважаючи на жорстоке переслідування.

Архиєрейську Божественну Літургію очолив архиєпископ і митрополит Львівський Ігор Возьняк  у співслужінні з єпископом-помічником Львівської митрополії Володимиром Груцою, синкелом у справах монашества ієром. Студійського уставу Юстином Бойком та духовенством катакомбної Церкви. Митрополичими подяками та грамотами нагородили сестер та отців, які засвідчили свою віру у час підпілля.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://velychlviv.com


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next