АКТУАЛЬНО

У Львові готують презентацію макету гарнізонного храму Святих апостолів Петра і Павла

Середа, 04 березня 2020, 12:48
У суботу, 7 березня, об 11:00 представників ЗМІ та всіх зацікавлених запрошують на презентацію макету львівського гарнізонного храму Святих апостолів Петра і Павла авторства Ігоря та Любові Качор.

Роботу над макетом було завершено 5 січня 2020 року і це стало першою подією в серії заходів, приурочених до 390-ліття храму. Розміри моделі – 58х88х115 см. Такі габарити дають можливість добре розгледіти екстер’єри церкви. Крім цього, конструкція моделі має кілька особливостей, однією з яких є наявність розібраної у XIX ст. вежі, що дозволяє побачити первинний задум архітекторів храму.

Під час заходу буде також презентована нова зала історії храму, яка стала доступною для відвідин наприкінці 2019 року. Відвідувачі зможуть побачити каплицю, в якій відроджувалося духовне життя храму ще до його відкриття у 2011 р.; речі та предмети декору, які були знайдені після відкриття, а також віртуальний тур гарнізонним храмом станом на 2012 рік, що доповнений архівними фото святині.

Контактна особа для представників ЗМІ – Олег Друздєв (0685271191)

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://kapelanstvo.info


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next