АКТУАЛЬНО

У Львові говоритимуть про роль мирних угод для забезпечення примирення

П'ятниця, 10 листопада 2017, 14:39
Чи є мир передумовою для перехідного правосуддя і примирення або ж навпаки – перехідне правосуддя і примирення є передумовою для встановлення миру?

14 листопада Школа права УКУ запрошує на відкриту лекцію Сінді Віттке «Мир перед правосуддям? Мирні угоди та питання, які стосуються перехідного правосуддя та примирення».

Школа права УКУ продовжує серію відкритих лекцій у рамках проекту «Перехідне правосуддя та примирення в Україні». Наступним лектором стане Сінді Віттке, асистент професора зі Східних та Південно-східних європейських студій в Інституті Ляйбніца (Регенсбург, Німеччина).

Під час лекції Сінді проаналізує взаємозалежність між політичними і правовими аспектами переходу від стану конфлікту до миру та розповість, яку роль відіграють мирні угоди та формалізовані політичні домовленості для забезпечення ефективного внутрішнього і інтернаціоналізованого перехідного правосуддя та примирення. Охочі можуть взяти участь у такому заході безкоштовно. Лекція відбудеться  англійською мовою у Львові, в Центрі митрополита Андрея Шептицького.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ucu.edu.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next