АКТУАЛЬНО

У Львові нові обновляни склали присягу

Вівторок, 23 листопада 2021, 14:38
21 листопада в храмі Всіх святих українського народу УГКЦ, після Служби Божої, яку очолив духівник ТУСК «Обнова» о. Роман Чубара, до товариства Українських студентів-католиків «Обнова» вступили четверо нових членів, склавши присягу в день Архистратига Михаїла, який є покровителем молодіжної організації.

Відповідно до присяги, обновляни зобов’язалися: поглиблювати знання правд віри, вчення Христової Церкви, бути вірним УГКЦ в єдності з престолом наступника св. Петра, берегти і реалізувати покликання студента-обновлянина, сумлінно виконувати обов'язки члена нашої спільноти… особливо серед студентської молоді, своїм життєвим прикладом бути свідком Господа Ісуса й працювати задля мети товариства, а саме - «обновити все в Христі».

Цього дня до обновлян із привітальним словом звернулася голова Тернопільського міського осередку ТУСК «Обнова» Соломія Костенко, а за теплими, унікальними історіями, спілкуванням і вітаннями, радість празника та чергової річниці від моменту заснування організації у м. Тернополі, розділили декілька поколінь учасників товариства.

Традиційно, саме у святковий день Архистратига Михаїла, вже понад 24 роки у Тернополі християнська молодь «Обнови» спільно бере участь у Святій Літургії під проводом духівника товариства та урочисто приймає нових дійсних членів, відважних юних осіб, що бажають прилучитися до духовного оновлення української нації та попередньо пройшли співбесіду і успішно склали екзамен, підготувавшись таким чином до здійснення просвітницької діяльності в тих середовищах, де вони перебувають.

інформаційна реферантура ТМ ТУСК «Обнова» Зеновій Літинський


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next