АКТУАЛЬНО

У Львові освятять Військовий храм Стрітення Господнього

Вівторок, 31 січня 2017, 16:09
15 лютого 2017 року відбудеться освячення Військового храму Стрітення Господнього УГКЦ (вул. Батуринська, 1, м. Львів). Божественну Літургію, яка розпочнеться о 9.00, очолить владика Ігор, Архиєпископ та Митрополит Львівський Української Греко-Католицької Церкви.

Храм споруджено на славу Божу з ініціативи ветеранів Афганістану Львівщини поряд із пам'ятником полеглим воїнам у війні в Афганістані 1979-1989 рр. на пам'ять про бійців, які загинули в Афганістані, під час Революції гідності - Майдану, а також воїнів, що віддали своє життя в зоні конфлікту АТО на Сході України.

Фундаторами та доброчинцями храму є ветерани, мешканці Львова та Львівщини, підприємці. Значну частину коштів для спорудження було виділено із фондів Центру військового капеланства УГКЦ.

Ласкаво запрошуємо ветеранів Афганістану, учасників АТО, військовослужбовців із сім'ями, курсантів та всіх вірян взяти участь у цій молитві!

Капеланство.info

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next