АКТУАЛЬНО

У Львові проходить третя провінційна капітула отців салезіан східного обряду в Україні

П'ятниця, 22 березня 2019, 11:46
З 21 до 23 березня 2019 року у Львові в салезіанському домі блаженного Філіпа Рінальді проходить третя провінційна капітула отців салезіан східного обряду. Цього року головною темою роздумів усіх провінційних капітул Салезіанського згромадження у світі є: «Які салезіани для молоді сьогодення?»

«Для учасників капітули, як і для всіх салезіан провінції, це добра нагода для роздумів над тим, яким є і яким має бути салезіанин, щоб у нашому світі, який переживає складні й глибокі зміни, не втрачати здатність виховувати і євангелізувати сучасну молодь.

Святіший Отець Франциск підбадьорює салезіан у цій праці, кажучи: «За прикладом отця Боско ви допоможете молодим людям показати, що лише живучі в Божій ласці, тобто у дружбі з Христом, вповні здійснюються справжні ідеали».  Українські салезіани поручають дітям, молоді та родинам молитися про провід Святого Духа в цій важливій події для провінції Пресвятої Богородиці Помічниці християн Салезіанського згромадження УГКЦ», - сказав о. Максим Рябуха, СДБ.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://zarvanytsya.org

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next