АКТУАЛЬНО

У Львові провели засідання працівників Патріаршої курії

П'ятниця, 14 вересня 2018, 12:14
У четвер, 13 вересня, у Львові в Патріаршій курії УГКЦ відбулося загальне засідання працівників, на якому говорили про способи покращення ефективності праці.

У своєму слові до присутніх о. Андрій Максимович, Адміністратор Патріаршої Курії повідомив, що для Церкви (особливо для Патріаршої курії) Синод Єпископів УГКЦ є важливою подією. Адже під час цього періоду ухвалюються необхідні рішення для нашої Церкви, які потребують якісного виконання.

Слід зазначити, що керівництво спеціально для своїх підлеглих підготувало релігійно-просвітницьку тему про тонкощі роботи та діяльності Римської курії і Патріаршої курії УГКЦ.

Ба більше, учасники заходу мали нагоду переглянути фільм «Що таке Патріарша курія Української Греко-Католицької Церкви?», який було виготовлено і вперше презентовано Синоду Єпископів УГКЦ 5 вересня 2018 року. Під час засідання це була чудова нагода розповісти про історію появи та теперішнє реформування Патріаршої курії УГКЦ.

Цього року у Патріаршій курії завершили своє довголітнє служіння:
с. Валентина Рябушко, заступник голови Патріаршої комісії у справах монашества, с. Луїза Цюпа, СНДМ, заступник голови Патріаршої катехитичної комісії УГКЦ, о. Богдан Тимчишин, голова Комісії УГКЦ у справах родини, с. Еммануїла Харишин,  ССДМ, референт адміністратора Патріаршої курії, с. Романа Гутник, секретар Патріаршої комісії у справах монашества, Наталя Цюпка, секретар Патріаршої комісії у справах духовенства УГКЦ. Керівництво та учасники засідання подякували їм за плідну працю та ревне служіння для добра Церкви та її вірних.

Наприкінці засідання працівникам повідомили про ініціативи, які незабаром відбудуться в діяльності нашої Церкви, зокрема це проведення ІІІ З'їзду мирян УГКЦ у Києві та створення Видавничого відділу.

Департамент інформації УГКЦ

 

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next