АКТУАЛЬНО

У Львові провели зустріч голів патріарших структур

П'ятниця, 04 січня 2019, 18:25
У п’ятницю, 4 січня, у Львові, у Патріаршій курії, відбулася перша цьогорічна зустріч голів (керівників) патріарших структур, під час якої учасникам вдалося обговорити зростання ефективності своєї діяльності та працю над новими проектами.

Загалом заступник адміністратора Патріаршої курії о. д-р Володимир Містерман зазначив, що має амбітну ціль – звести до мінімуму стресові ситуації в Патріаршій курії за умови, коли «буде чітке розуміння своєї праці і місії в усьому організмі, яким є Патріарша курія (УГКЦ) в цілому; не боятимемося комунікувати (бо спілкування забагато не буває, якщо воно по суті); буде чітке усвідомлення того, що в Курії немає ні конкурентів, а також буде сприйняття адміністрації насамперед як партнера для покращення праці».

Отець Володимир переконаний, що Курія повинна бути однією «патріаршою родиною». «Я вважаю, що коли кожен подумає над тим, як здійснює свою діяльність, як бачить свою працю на найближчі декілька років, то багато чого зрозуміє. Адже варто опікуватися тим, що почав Всевишній, зокрема в нашій Церкві, в Курії. Нам потрібно розуміти те, як найкраще берегти все, що Він починає, а не те, чого хочемо ми», – підкреслив він.

Окрім цього, заступник адміністратора Патріаршої курії висловив прохання адміністративно-особистісного характеру (або за його словами, задав «домашнє завдання»): дослідити всі постанови Синоду Єпископів УГКЦ за час існування структур, в яких мова йде про безпосередню діяльність і проаналізувати, наскільки вона відображена в роботі та підтримана тими, хто їх приймав; проаналізувати діяльність і знайти точки дотику із дружніми структурами для можливості подальшої тіснішої співпраці та реалізації спільних мегапроектів; а також зробити в командах «мозковий штурм» на тему «Чи ми маємо що запропонувати українцям в еміграції і, якщо так, то що саме?».

Департамент інформації УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next