АКТУАЛЬНО

У Львові пройшла зустріч священиків - місіонерів милосердя УГКЦ

Середа, 09 березня 2016, 15:26
9 березня 2016 року у Львові владика Богдан (Дзюрах), Секретар Синоду Єпископів УГКЦ, очолив зустріч місіонерів милосердя Української Греко-Католицької Церкви.

Зустріч проходила в реколекційному центрі Львівської архиєпархії в Брюховичах, що неподалік Львова. Загалом у заході взяли участь понад 20 священиків, які обрані у своїх єпархіях місіонерами Божого милосердя.

Під час зустрічі духовенство обмінювалося думками, досвідом, пропозиціями та планами проведення заходів щодо відзначення Ювілейного року Божого милосердя. Місіонери також обговорювали плоди зустрічі з Папою Римським, яка нещодавно проходила у Ватикані та на якій вони отримали з рук Святішого Отця мандати бути особливими його посланцями в цей Ювілейний рік.

Під час зустрічі значну увагу присвятили святому таїнству Сповіді та ролі сповідника. Зокрема, було зазначено, що сповідник може дати Церкві ще одного святого, але і може втратити його. При цьому було наголошено: «Священик є знаком і знаряддям милосердного Бога до людей, тому, будучи свідомим цієї місії, сповідник повинен бути живим свідком безмежної любові Бога до кожної людини».

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next