АКТУАЛЬНО

У Львові розпочалася зустріч робочої групи для впровадження Стратегії'2020

Вівторок, 14 березня 2017, 14:32
13 березня в Патріаршому домі в м. Львові розпочалася зустріч робочої групи щодо впровадження Стратегії розвитку УГКЦ «Жива парафія – місце зустрічі з живим Христом». Зустріч розпочалася з молитовного читання Святого Письма Lectio Divina.

У вступному слові владика Кен (Новаківський), голова робочої групи, наголосив на меті зустрічі та основних завданнях, які поставлені перед групою. Відтак члени робочої групи говорили про методологію зустрічі з представниками деяких структур Патріаршої курії, які залучені до обговорення дванадцяти стратегічних напрямів УГКЦ. Зокрема, першого дня зустрічі говорили про стратегію богопосвяченого життя УГКЦ.

На зустріч був запрошений голова Патріаршої комісії у справах монашества владика Михайло (Бубній) та координатор програми “Жива парафія” для монашества с. Валентина Рябушко. В останній сесії було представлено аналіз звітів єпархіальних координаторів за 2016 рік та моніторинг втілення наступних кроків на 2017 рік.

Члени робочої групи розглядатимуть також цьогорічні матеріали Декади місійності, аналіз статистичного опитування, а також низку стратегічних напрямів УГКЦ: студентське (академічне) душпастирство, капеланське служіння, стратегію літургійного-молитовного життя нашої Церкви.

Секретаріат робочої групи програми “Жива парафія”

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next