АКТУАЛЬНО

У Львові розпочалася міжнародна наукова конференція, присвячена отцю Климетію Шептицькому

Субота, 16 листопада 2019, 13:07
Львівська національна наукова бібліотека України імені В. Стефаника спільно з Постуляційним центром монастирів Студійського уставу УГКЦ запросила охочих взяти участь у міжнародній науковій конференції «Отець Климентій Шептицький (1869 – 1951): життєвий і духовний шлях блаженного Католицької Церкви», яка триватиме 15-16 листопада 2019 року у приміщенні бібліотеки (вул. Стефаника, 2).

На конференції, присвяченій 150-літтю з дня народження блаженного Климентія Шептицького, будуть виголошені доповіді про його роль у розвитку української духовності та порушені проблеми збереження і вивчення «Книгозбірні «Студіону» у Львові», а також презентують книгу І. Матковського «Біографія. Блаженний священномученик Климентій Шептицький» (Львів, 2018) та «Портрет монаха Климента Шептицького» (25.12.1938 р. худ. М. Шалабавка).

Зауважимо, що учасники та гості конференції зможуть ознайомитися з експозиціями виставок: «Книгозбірня «Студіону» у фондах Львівської національної наукової бібліотеки України імені В. Стефаника», «Отець Климентій Шептицький – аристократ духу» (банерна виставка).

Деталі можна переглянути тут - Міжнародна наукова конференція «Отець Климентій Шептицький» та 150-ліття о. Климентія Шептицького - офіційна сторінка оргкомітету.

Міжнародна наукова конференція «Отець Климентій Шептицький»

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next