АКТУАЛЬНО

У Львові шукають волонтерів на Європейську зустріч Тезе у Мадриді

Четвер, 16 серпня 2018, 11:46
Європейська зустріч молоді в Мадриді розпочнеться 23 грудня, а завершиться 1 січня. Про пошук волонтерів на своїй фб-сторінці повідомив координатор майбутньої групи паломників до Тезе Тарас Косар.

Таке оголошення є на сайті «Youth Tours»: «Приїхати раніше, щоб допомогти». Саме завдяки допомозі великої кількості волонтерів вдається проводити такі значні заходи, як Європейська зустріч молоді Тезе, на яку збирається від 30 до 60 тисяч молодих людей з усіх країн Європи, щоб у спілкуванні та молитві зустріти Новий рік. Дні довіри щороку організовує християнська спільнота Тезе з Франції напередодні Нового року в одному з європейських міст. Місто і країна, які приймають, відкривають для гостей двері всіх церков і парафій. А місцеві християни на 5 днів приймають паломників у свої родини».

Максимально може поїхати лише 50 волонтерів. Дорогою до Мадрида паломники побувають у Венеції, Марселі, а на зворотньому шляху – у Барселоні, Турині, Граці.

Завданням волонтерів Тезе є зустріти людей, які приїдуть 28 грудня; працювати у робочих групах (роздача їжі, прибирання, підготовка залів до молитов тощо); допомогти групам, що організовують зустріч у місцевих церквах; співати в хорі.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://velychlviv.com/


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next